Maddy

"Overgang, pff dat had ik niet verwacht. Door uitstekend homeopathisch- en voedingsadvies kom ik de dag weer vrolijk door. Bedankt Aafke, voor ook altijd een luisterend oor". 

 

Saskia

"Ik heb Aafke leren kennen als een empathische en kundig therapeute. Ik kan haar van harte aanbevelen".

 

 

Winny

"Aafke is een empatische en ervaren therapeute, die mij het vertrouwen in mijn eigen kunnen heeft teruggegeven. Zij heeft mij geholpen heeft met het loslaten van belemmerende gebeurtenissen uit het verleden en duidelijke keuzes te malen. Ik ben blij, dat zij op mij pad is gekomen".

Victoria

"Door de gevolgde sessies over omgaan met stress heb ik geleerd met stressvolle werksituaties om te gaan. Ik heb hiermee een burnout voorkomen. Balans te vinden en duidelijke keuzes te maken naar de toekomst. Dank je wel voor je ondersteuning".

Marga

"De NEI heeft mij heel erg geholpen om blokkades uit het verleden los te laten.  Mij bewust te worden van belemmerende patronen en daardoor nu duidelijke keuzes te kunnen maken met betrekking tot mijn werk en privé. Ik ben hier heel blij mee".

 

Peter

" EMDR heeft mij geholpen om traumatische gebeurtenissen uit het verleden los te laten. Het is dank zij deze methode en de behandelingen niet nodig geweest om hier mee rond te blijven lopen".