Wat is Neuro Emotionele Integratie (NEI).

NEI is een effectieve en relatief korte therapie, die gebruikt wordt om blokkades en belemmerende patronen (mentaal, emotioneel of fysiek), die zich vastgezet hebben in je lichaam, te herkennen en op te ruimen. Je krijgt weer ruimte in je rugzak zullen we maar zeggen. Zodat je zonder blokkades, belemmerende overtuigingen of angsten verder kunt gaan met je leven. Eigenlijk ruim je al je oude ballast op. Je merkt als snel, dat er daadwerkelijk veel meer ruimte en energie is om je zelf te zijn, weer je zaken aan te pakken, je te ontplooien en met plezier in het leven te staan.

NEI gaat er vanuit dat je gedrag bepaald wordt door je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn wordt geprogrammeerd, net als een computer, door al je ervaringen die je opgedaan hebt in je leven. Dit begint al bij de zwangerschap van je moeder tot op de dag van vandaag. Als je veel negatieve ervaringen hebt meegemaakt worden deze opgeslagen in je onderbewuste en kunnen deze ervaringen je het erg lastig maken in het nu. Natuurlijk doe je ook veel positieve ervaringen op.

 

 

 

 

 

Opruimen van emotionele blokkades en overtuigingen

Met NEI worden dus negatieve en belemmerende emoties en conflicten, welke je tijdens je leven opgeslagen hebt in je onderbewuste, losgemaakt en daarna opgeruimd. Als je deze emoties niet opruimt ontstaan vaak vage lichamelijke klachten en kun je ziek worden. Je gezondheid en vitaliteit zijn dan niet in balans.

Met NEI werk je ook preventief aan je gezondheid en kun je ziektes voorkomen. Bij de NEI therapie wordt ook gebruik gemaakt  van  onderdelen uit de kinesiologie en de Nieuwe Geneeskunde van Dr. Hamer.

De resultaten zijn goed en je merkt al snel de positieve effecten, doordat je patronen en blokkades leert herkennen. Maar ook echt schoon schip maakt..

werkstress burn out

Hoe gaat de NEI in zijn werk?

Door middel van spiertesten in combinatie met specifieke testprotocollen wordt getest hoe en wanneer je belemmerende emoties, blokkades en/of conflicten zijn ontstaan. Jij kijkt en bespreekt de emoties behorende bij de situaties en omstandigheden uit het verleden en het heden met je therapeut. Daarna ruim je je belemmerende emoties op. Je geeft ze een plaats in je onderbewuste waar je er geen hinder meer van hebt. Het is niet nodig bij deze behandelingsmethode de emoties opnieuw te herbeleven.

NEI heeft zich in de loop van de tijd bewezen als  een snelle, effectieve therapie, die niet belastend is voor je en waarbij je je helemaal veilig kunt voelen. Je onderbewust geeft niet meer vrij, dan je aankunt op dat moment.

Loop jij rond met belemmerende emoties, blokkades of angsten neem dan actie. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor advies,