Gedurende mijn lange loopbaan heb ik altijd ervaren hoe belangrijk het is dat lichaam en geest in balans zijn. Naast geestelijke gezondheid is ook lichamelijke gezondheid van belang. Daarom beveel ik van harte onderstaande vrienden aan voor een algemeen lichamelijk welzijn.

 

 

Hulp na Ongeval. Alle informatie vindt je hier.

EMDR behandelingen worden vergoed door Hulp na Ongeval.

 

 

THA-IN Aesthetics - www.tha-in.nl

Dr.Thanya Tha-In richt zich op de combinatie innerlijke en uiterlijke schoonheid. Je voelt je meer in balans als je gezond eet en sport en aan je innerlijke balans werkt. Ook het uiterlijk is belangrijk, maar dan met behoud van de eigen schoonheid. Ben je niet tevreden over je uiterlijk of wil je je eigen schoonheid subtiel laten accentueren of bijhouden, neem dan contact op met THA-IN Aesthetics in Rotterdam. Dr.Thanya Tha-In is een empatisch en zeer kundig cosmetisch arts/chirurg en gespecialiseerd in draadlift techniek, fillers, ooglidcorrecties, Botox, vet en cellulitisverwijdering.

Dr. Thanya Tha-In

 

Massagepraktijk de Regenboog - regenboogmassage

Massage werkt ontspannend lichamelijk en geestelijk. Mijn maandelijkse massages bij Praktijk de Regenboog zijn een onderdeel van mijn welbevinden geworden. Evja is een ervaren, holistische masseur, die een groot scala aan massages kan geven.

www.regenboogmassage.nl

 

 

 

SCHOONHEIDSSALON KIMBERLEY

Bij Kimberley bent u aan het juiste adres voor huidverbetering en ontspanning. Zij is gespecialiseerd in acne- en onzuivere huid behandelingen, elektrisch ontharen, voetreflexmassage, cosmetische hand/voetverzorging en (bruids)make-up. Zij werkt met Dr. Hauschka en Weleda. Voor meer informatie bezoek: www.salonkimberley.nl

Schoonheidsssalon & Pedicure Marjolein

Schoonheidssalon & Pedicure Marjolein Allround groene salon voor dames en heren.